download hack tools
manele noi
manele
albume noi
muzica noua
muzica de petrecere
muzica lautaresca live manele
muzica noua
Egyéb
1
Zsámbék
 
 
 
 
 
 
 


12 argumente pozitive privind construcţiile din grinzi sau cu schelet din lemn

1. Lemnul ca material de construcţii 

Lemnul este un material uşor, multiprelucrabil. Are o rezistenţă foarte mare, nu are încărcări electrostatice, nu emite raze. Izolează foarte bine căldura datorită structurii celulare specifice. Diferitele soiuri de lemn, locul lor de origine oferă o mulţime de moduri de utilizare din punct de vedere tehnic şi optic. Are rezistenţă mare faţă de greutatea lui, este de mai multe feluri uşor de combinat, deci se poate considera un material de construcţii universal.

2. Prefabricare – egal calitate ireproşabilă

Prefabricarea elementelor pereţilor sau acoperişului în halele de construcţii special amenajate uşurează asigurarea unei calităţi bune. Lucrările rapide şi curate sunt obligate de prescripţiile normelor severe şi precise. Greutatea mai redusă şi rezistenţa mare a materialului îngăduie realizarea unor piese uşoare, ale căror cheltuieli de transport şi asamblare sunt mai mici.

3. Timp efectiv de construcţie

Prefabricarea la nivel înalt reduce esenţial timpul efectiv de construcţie. Casele pot fi asamblate în doar câteva zile, fără a fi utilizate diverse maşinării în domeniul construcţiilor. Finalizarea lucrărilor constă în exclusivitate din modalităţile de asamblare. Asta înseamnă pentru proprietar reducerea semnificativă a perioadei de finanţare a construcţiilor.

4. Economisirea teritoriului

Mulţumită structurilor graţioase, faţă de celelalte clădiri, se economisesc importante terenuri din cele dedicate construcţiilor. Pe lângă celelalte argumente, caracteristicile izolaţiei căldurii sunt la fel de bune, dacă nu şi mai bune, ca la clădirile clasice. Cu aceeaşi suprafaţă de locuit casa din lemn ocupă un teren cu 10 % mai puţin, prin urmare putem economisi foarte mult din cheltuielile prevăzute.

5. Principii de structură

Autenticitatea construcţiilor din lemn este motivat cu milioane de exemple în ţările scandinave şi nord-americane. Tipul de construcţii cu rame a fost preluat de la germani, producându-se anual asemenea clădiri cu miile.

6. Izolaţia termică

Izolaţia termică bine formată reduce consistent cheltuielile la încălzire şi emanarea bioxidului de carbon. Izolaţia termică cu un grad ridicat de eficacitate se poate atinge cu uşurinţă la construcţiile din lemn. Pe de o parte lemnul în sine are caracteristici pozitive de izolare a căldurii, pe de altă parte structurile acordă posibilitatea de a monta straturi groase de materiale izolatoare. Regulile actuale de izolare termică a clădirilor pot fi depăşite cu uşurinţă.

7. Efectuarea uşoară şi liberă a instalaţiilor interioare

Proprietarul are libertatea de a alege singur locul conductelor, a instalaţiilor în timpul construirii casei. Conductele de aerisire, etc., pot fi montate atât în structura de bază din beton a casei , cât şi în pereţi. Aceasta are un rol important şi în izolarea termică a casei, după finalizarea învelişul pereţilor din interior, care deasemenea este la alegerea liberă a proprietarului

8. Sfat

Firma noastră este gata să vă dea sfaturi atât în pregătirea proiectului, cât şi pe tot parcursul construcţiei. Noi vă pregătim proiectele structurale complexe, organizăm procesul de muncă conform solicitării D-voastră.

9. Reconstruire, lărgire

Perioada de folosinţă a casei este influenţată în mod special de satisfacerea pretenţiilor, solicitărilor, cererilor şi a modului de viaţă a celor care-l locuiesc. La casele din lemn moderne, reconstruirea sau lărgirea se poate efectua foarte uşor, fără cheltuieli prea mari de demolare. Mulţumit tehnologiei utilizate, pereţii pot fi mutaţi uşor de pe un loc la altul.

10. „Climatul” din clădiri

Construcţiile din lemn sunt uşor de încălzit. La clădirile obişnuite mai întâi trebuie să se încălzească pereţii, după aceea atinge aerul din cameră temperatura dorită, în contrar, casele din lemn se încălzesc foarte repede. Aerisirile locuinţei din serile fierbinţi de vară necesită un timp mai scurt. Diferenţa de temperatură dintre pereţi şi aerul camerei este mică, astfel nu suntem expuşi umezelii, nici mucegăitul pereţilor nu constituie un pericol mare.

11. Ecologie

Lemnul, ca materie de bază, economiseşte o mulţime de materiale de construcţii, pentru că se reproduce din nou şi din nou în „fabricile de lemne”, în păduri. La producerea lor nu este nevoie de energii fosilice, nu este nevoie nici de un teren pentru construirea unei fabrici. Lemnul nu este un material de unică folosinţă, se poate refolosi, utiliza în diferite moduri. Prelucrarea lemnului este posibilă şi fără utilizarea tehnologiilor costisitoare, mai mult, necesită consumarea unei energii mai reduse decât au nevoie fabricarea celorlaltor materiale de construcţie. În timpul prelucrării nu se emanează materiale toxice, nu se produc deşeuri.

12. Refolosinţă

După demolarea unei case din lemn, structura lemnoasă se poate refolosi cu uşurinţă, ca materie de bază ale unor produse noi, sau ca combustibil.

(Bibliografie: magazinul caselor din grinzi şi a structurilor uşoare,  Hans-Peter Bauer-Bockler: Case din lemn..)

 
manele noi 2013
muzica noua
manele 2013
Layer2images/site_elemek/jobb_2.jpg/style); } if($menu == kategoria_id00