download hack tools
manele noi
manele
albume noi
muzica noua
muzica de petrecere
muzica lautaresca live manele
muzica noua
Egyéb
1
Zsámbék
 
 
 
 
 
 
 


Avantajele caselor din lemn

Au o izolaţie termică remarcabilă, asigură un microclimat şi o atmosferă interioară sănătoasă. Nu avem de a face nici cu căldura sufocantă, nici cu pereţi mucegăite, umede şi reci. Se construiesc cu rapiditate, indiferent de anotimp. Mulţumitor structurii ei statice are o rezistenţă mai mare în cazul cutremurelor, decât celelalte construcţii.Dimensiunile se respectă precis, deoarece materia primă este prelucrată cu utilaje moderne.

Câştigăm un teren util. Se poate calcula terenul câştigat la grosimea pereţilor (pereţi din cărămizi, apr. 40 cm, din lemn apr. 20-22 cm). În cazul unei clădiri cu o suprafaţă de 100 m˛ economisim 8 m˛ teren util, poate, chiar pentru o cameră mai mică.

Se pot calcula cheltuielile, care în cazul nostru sunt mai avantajoase decât la construcţiile clasice, pentru că propunerile noastre sunt calculate la preţ fix şi pe un termen prevăzut. Nu există cheltuieli suplimentare pentru „lucrări neprevăzute” (mai mult beton, tencuială mai groasă, etc.).

Este economicos, pentru că izolaţia termică a clădirilor cu structură din lemn este foarte bună! Pereţile caselor din lemn iarna ţin căldura înăuntru, vara afară, satisfăcând în totalitate pretenţiile noastre. Nu încălzim pereţii, ci aerul din interior, economisind energie.


 
manele noi 2013
muzica noua
manele 2013
Layer2images/site_elemek/jobb_2.jpg/style); } if($menu == kategoria_id00