download hack tools
manele noi
manele
albume noi
muzica noua
muzica de petrecere
muzica lautaresca live manele
muzica noua
Kamor
Román
Zsámbék
 
 
 
 
 
 
 

Hétvégi házak
 

 „Kárpát-fa hétvégi ház

 

A helyszínen szerelt gerenda és favázas épületek, egyedi tervek és elképzelések alapján készülnek. Az épületek kivitelezési ideje, mérettől függően kb. 2-3 hónap. A tervezés folyamán a téglától eltérő szerkezet nem jelent semmilyen kötöttséget, az épület az alap elkészítésétől, a gépészeti munkákon keresztül egészen a belső befejező munkálatokig ugyanúgy kezelhető, mint egy hagyományos téglaépület. Az épületek külső homlokzati megjelenése gerenda (boronafal) vagy faburkolat, de a favázas épületeknél a külső burkolatra ragasztott hőszigetelő vakolatrendszernek köszönhetően, hagyományos homlokzat is kialakítható. A beépített faanyag gomba és rovarkár elleni védő kezelést kap.

A tetőszerkezet hagyományos kialakítású, a nyílászárók és tetőfedő anyag kiválasztásánál az építtető kívánsága a meghatározó (lehet hagyományos cserép, beton cserép, bitumenes zsindely, stb.).

A belső burkolatoknál gipszkarton és/vagy lambéria választható. A vizes helységek (fürdő, zuhanyzó, WC) vízálló gipszkarton borítást kapnak, amire igény szerinti hidegburkolat ragasztható.    

Fűtési rendszer kialakításánál igény szerint bármilyen fűtési rendszer (központi fűtés, kandalló, cserépkályha, stb.) alkalmazható.

 
 
manele noi 2013
muzica noua
manele 2013
Layer2images/site_elemek/jobb_2.jpg/style); } if($menu == kategoria_id00